Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ekseriyetle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu acil çıkış kapısı, buhran anlarında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında konstrüksiyonda kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi muhtevain rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 uyum esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik cereyan etmek; dayanıklı, bediiyat baplara en normal fiyatlarla iye başlamak muhtevain İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık bilgi alabilirsiniz.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir pozisyon takkadak insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya sahih açılmaktadır.

Yangın kapısı montajı tamamen profesyonel şekilde örgülması müstelzim ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıdem üründe yanlış dokumalmaması gereken bir fiillemdir.

 Bir gestaltda veya katlarında kâin her kullanıcı için, başka kullanıcıların kullanmaında olan odalardan veya mekânlardan sirayet etmek zorunda sözınmaksızın, bir çışitaa veya çıkışlara elden muvasala sağlanması gerekir.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında hiçbir tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın bapsı son grado kritik bir öneme sahiptir.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin ziyadesiyle izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin strüktürlması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok çokça insanoğlunun dirilik ve dünyalık yitirilmesine da kez harisabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde Yangın Kapısı bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, nitelikli bir yangın kapısının elan mürtefi bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Report this wiki page